فرق آسیاب ریموند ساخته شده توسط شرکت ماشین سازی هادی شرکت با آسیاب ریموند چینی

فرق آسیاب ریموند ساخته شده توسط شرکت ماشین سازی هادی شرکت با آسیاب ریموند چینی

فرق آسیاب ریموند ساخته شده توسط شرکت ماشین سازی هادی شرکت با آسیاب ریموند چینی

1) قطر رینگ ریموند داخل 167 سانتی متر و قطر رینگ خارجی 5 پاندول 125 سانتی متر می باشد.

2) به دلیل تجربه محل استقرار پایه بیلچر و شخمه در بهترین مکان قرار گرفته که این امر موجب افزایش تولید می گردد.

3) نوع گیربکس کرام ویل پینسیون بوده که انتقال دور کمتری دارد ، و راندمان تولید آن به مراتب از گیربکس آماده بیشتر می باشد.

4) ویزر این دستگاه از 2 طبقه پره تشکیل شده که در اندازه دانه بندی بدون خطا انجام می شود. به فرض برای تولید 200 مش 3 گرم روی الک می ماند و 5 گرم نمی باشد که این مشابه نمونه ی آمریکایی می باشد ، ویزر چینی یک طبقه بوده .

5) قطر سیکلون تولید شده توسط این شرکت که خروجی ویزر به آن وصل می شود 5/1 برابر قطر نمونه چینی آن است.

6) فن آسیاب این دستگاه با دبی 60،000 متر مکعب بر ساعت  با فشار 4 کیلو پاسکال بازدهی دارد که سرعت هوای ورودی و خروجی به یک اندازه می باشد و متاسفانه در فن های چینی سرعت هوای ورودی از خروجی بیشتر می باشد .

7) تعمیرات در دستگاه تولید شده توسط این شرکت کمتر بوده ودارای 6 ماه گارانتی می باشد.

میزان تولید آسیاب ریموند ساخته شده توسط این شرکت ارتباط مستقیمی با نوع ماده اولیده دارد.

 

به طور مثال اگر بنتونیت 8 درصد رطوبت داشته باشد میزان تولید 7 تن در ساعت تولید بوده .

اگر باریت 20/4 باشد میزان تولید در ساعت 12 تن و اگر به فرم کریستالی باشد ساعتی 13 تن و اگر باریت 10/4 باشد 8 تن در ساعت میزان تولید خواهد بود.

*این مقادیر بر مبنای 200 مش می باشد.

*نمونه کارهای اجرا شده : شرکت کانی کاو کاشان ، معادن انگوران زنجان

ثبت کامنت
دیدگاه های این مطلب

درباره ما

شرکت ماشین سازی هادی با مدیریت مهندس حمیدی در سال 1362 فعالیت خود را در زمینه طراحی، ساخت و نصب ماشین آلات صنعتی، پودرهای معدنی و میکرونیزه در محدوده ی خاک های سیلیکاتی و غیرسیلیکاتی آغاز نموده و اکنون پس از گذشت سه دهه فعالیت، خرسند است که توانسته کمک های شایانی به صنعت ایران در افزایش بهره وری و کارایی داشته باشد

عضویت در خبرنامه