-->
خرداد
آغاز معاملات شبانه در بازار ارز

آغاز معاملات شبانه در بازار ارز


زمان مطالعه : ماشین سازی هادی،Machinery Hadi، industrial، پودر های معدنی، میکرونیزه، آسیاب گوگرد، صنعتی، صنعت ایران، ماشین سازی در ایران، آسیاب ریموند، آسیاب گوگرد صنعتی، خط آهک هیدراته، GCC،PCC، خط خردایش، خط جیگ آبی، برج پاشش، خط تولید گچ، سیستم انتقال مواد، الواتور های تسمه ای، زنجیری، مارپیچ،نوار حلزونی،نوار نقاله،فن سانترفیوژ،گواهی بالانس،کیسه پر کن،توزین مکانیکی،دیجیتال،تلرانس،غبارگیر خشک،Bag filter، بگ فیلتر، خیس، غبارگیر آبی، برج پاشش، تاییدیه محیط زیست، سیکلون،ذرات،غبار،آلودگی،محیط زیست،فیدر،سرتاسی،لغزشی،روتاری والو، تغذیه،خط بالمیل،سپراتور،raymond، کلوخه، پودر،بسته بندی، غربال،اتوماتیک، متضمن، منظم،روغن و برق،کانی،بنتونیت،باریت،جیلسونایت،گیلسونایت،سلیگافلور، الوژیت، منگنز،هماتیت، مگنت،هایدنس،کربنات،لایمستون،hopper،fan Raymond،cyclone،bag filter،screw،bucket elevator،bag packing division،connection pipe،چینی،گارانتی،جیگ،jigging،مکانیزم،جدایش،نوسان، باردهی،نحوه تخلیه،سرریز،ته ریز،کارایی،عملیات،کنترل سیستم،سرند،نگهداری،ماده معدنی، مخزن،hutch،نوسان،مکانیزم، پیستون،دیافراگم، هوای فشرده،حرکت موجی،تنظیم جریان،خوراک دهی،bendelari،کانی سنگین،عیارسازی،رسوبات آبرفتی،آسیاب آهک،lime mill،پخت آهک،روش سنتی،کوره های ابرهات، فرهاکس،دوار، هیدراته، هیدراتور،گرمازا،سپراتور،هوایی،آسیاب مرتز،دوار، پیش گرمکن،بسترسیال،گاز،مایع،جامد، فن، fan فن ، سانترفیوژ،دینامیک، سیال،بی صدا بودن،silent،تهویه مطبوع،سطح مقطع،توزیع هوا،پاسکال،دبی،یاتاقان،sn،واسکازین،غبارگیر خشک،صنایع،کاشی،چینی،سیمان،فولاد، هودها،غبارخیز،شناور،سیال،فشار منفی،محفظه اصلی،اتاق کثیف،الیاف،تمیزکاری،شیر های برقی،ونتوری،موج ضربه،اگزوز، مایعات،پاک کننده،راندمان،جداسازی،رطوبت زن،اسکرابر، scrubber،سیکلون،cyclone،کم اصطحلاک ترین،متحرک سازی،هلیکال،سپراتور، کلاسیفایر،separator،دانه بندی،آلپین،سیکل هوایی،handling،نوار نقاله، belt conveyors،لاستیکی،زنجیری،رولیکی،الواتور، elvator+ پودر های دانه ایی،کلوخه ای،لوله ای،مارپیچ،فیدر،FEEDER،خط خردایش،تغذیه کل،استهلاک،سرتاسی،روتاری والو، شاتونی،نواری،تغذیه،ویبراتور،VIBRATOR،موتوژن، سیلو، هاپر، مخزن،تخلیه روانتر،آستری،لاینر،پیچ،جامبوپرکن،FILL JUMBO،بیگ بگ،جک، پنوماتیک،سکوی توزیع،موتد،گردوخاک،کیسه پرکن،BAG PACKING DIVISION، مکانیکی،دیجیتال،تلرانس،کارخانجات،پودر،معدن، معادن باریت، معادن فلدسپات،معادن بنتونیت،معادن آهک،معادن فیروزه، معادن آهن،تک شیره،دو شیره،چهارشیره،توزین و دسته بندی، اتوماتیک، مکانیزه، ریزش بار،شرکت قند،کم انرژی ترین،استهلاک پایین، سهولت،تعمیر،نگهداری،آسیاب گوگرد،SULFER MILL، فضای کم،ظرفیت بالا،گاز اکسیژن،تزریق گاز،سوخت کک،جداره،کشاورزی،تبدیل کلوخه،پودر،دانه بندی،خط خردایش ، مس دقیقه

به گفته فعالان، دلیل رشد قیمت در کف بازار بالا رفتن بهای دلار در شهرهای همسایه نسبت به بازار داخلی بود. در کنار این، آنها عنوان می‌کردند از دهمین روز آذرماه، معاملات شبانه در بازار بار دیگر از سر گرفته شده است. یکی از بازیگران باتجربه بازار عنوان می‌کرد که شنبه شب قیمت دلار در معاملات هرات افغانستان تا ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان بالا رفته بود و در بازار تهران نیز در معاملات پشت خطی قیمت این ارز به چنین سطوحی رفته بود. در آغاز معاملات روز یکشنبه، بازار تحت‌تاثیر افزایش شبانه قرار داشت؛ در حالی که عده‌ای تصور می‌کردند این افزایش از پشتوانه خاصی برخوردار نباشد و قیمت‌ها در مسیر نزولی قرار بگیرند، دلار افزایش خود را ادامه داد و تا مرز ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان پیشروی کرد.  در مقابل تحرکات نوسان‌گیران و معاملات شبانه،  بازارساز ارزی سعی کرد با بالا آوردن قیمت‌های خود زمینه آربیتراژ ارز را از بین ببرد و سعی کند با عرضه در قیمت ۱۱ هزار و ۲۵۰ تومان فضای بازار را تا حد بیشتری مدیریت کند. اتفاقی که تا حدی از شدت نوسانات کاست؛ هر چند که نتوانست مانع از خروج دلار از مسیر کاهشی شود.

 برخی از کانال‌های اطلاع‌رسانی که ادمین‌های آنها در خارج از کشور حضور دارند، سعی کردند با ایجاد جو روانی و انتشار اطلاعاتی که صحت و سقم آن بر کسی آشکار نیست، قیمت‌های بازار را نوسانی‌تر و اثر عرضه بازارساز را کمرنگ‌تر کنند. به‌عنوان مثال، اخباری دیروز در بازار پخش می‌شد که جابه‌جایی ارز از سلیمانیه عراق به ایران دچار مشکل شده است، امری که در صورت صحت می‌تواند بازار را از سمت عرضه با مشکل مواجه کند. در این میان، بخشی از معامله‌گران اتفاقات سیاسی در روزهای اخیر و کاهشقیمت نفت را در بازگشت قیمت دلار اثرگذار دانسته‌اند. این در حالی است که گروه دیگری از معامله‌گران همچنان باور دارند، قیمت دلار ظرفیت رشد به سوی محدوده‌های بالاتر را ندارد و تقاضا و میزان ریال موجود در بازار به اندازه‌ای نیست که بتواند قیمت‌ها را نوسانی کند. از نظر آنها، تا زمانی که بازارساز تقاضای مصرفی و خدماتی را پاسخ می‌دهد، قیمت‌ها در همین سطوح فعلی باقی می‌ماند یا کاهش بیشتری را تجربه می‌کند؛ در صورتی که سطوح قیمتی چندان تغییری نکند، تقاضای احتیاطی نیز به بازار وارد نخواهد شد که بتواند قیمت‌ها را دچار تکان شدیدی کند. به گفته بیشتر کارشناسان بازار، تنها عاملی که در نهایت می‌تواند بازار را دچار نوسانات شدید کند، ورود تقاضای احتیاطی و افراد عادی به بازار است. این دسته از اواسط مهرماه به‌تدریج از بازار خارج شدند.در روزی که قیمت دلار به سوی محدوده‌های بالاتر حرکت کرد، سکه تمام بهار آزادی نیز حرکت سریع خود به سوی مرز ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی را کلید زد. سکه دیروز با ۱۵۰ هزار تومان افزایش به قیمت ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسید. برخی فعالان باور دارند، در صورتی که عرضه ارز در بازار بیشتر شود، ممکن است معامله‌گران برای نوسان‌گیری به بازار سکه مراجعه کنند.

 

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی سایت

سلام 👋

می‌تونید از طریق پیام در واتس‌اپ در اسرع وقت به پاسخ پرسشتان برسید. باتشکر از برقراری تماس با ما

شروع چت در واتس اپ
(پیام رسان ایتا)