ضرورت بومی سازی تکنولوژی کوره بلند برای کشور/ صنعت کشور با راه اندازی ذوب آهن ریشه گرفت و به بلوغ رسید

ضرورت بومی سازی تکنولوژی کوره بلند برای کشور/ صنعت کشور با راه اندازی ذوب آهن ریشه گرفت و به بلوغ رسید

ضرورت بومی سازی تکنولوژی کوره بلند برای کشور/ صنعت کشور با راه اندازی ذوب آهن ریشه گرفت و به بلوغ رسید

به گزارش معدن نیوز، مدیرعامل ذوب آهن اصفهان، استقبال از نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد را خوب توصیف نمود و گفت: این نمایشگاه، محمل خوبی برای ارائه فرصت‌های بومی سازی و حمایت از تولید داخلی است.

وی افزود: کشور ما با توجه به احداث ذوب آهن اصفهان در دهه 50، بیش از نیم قرن در صنعت فولاد کشور تجربه دارد و لذا برگزاری این نمایشگاه با موضوع بومی سازی بسیار ضروری است و حتی می‌توانست زودتر هم انجام شود.

یزدی زاده نقش ذوب آهن اصفهان در شکل گیری صنایع فولادی کشور در جای جای ایران اسلامی را بی بدیل دانست و گفت: دوره راه اندازی ذوب آهن با دوره آغاز تکنوکراسی در ایران و یکی از تاثیرگذارترین ادوار در صنعتی شدن کشور مصادف می‌باشد. صنعت کشور با راه اندازی ذوب آهن ریشه گرفت، جوانه زد، گل انداخت و بلوغ خود را پس از انقلاب طی کرد. بنابراین این صنعت صرف نظر از پایه بودن برای صنعت کشور، توانست صنایع بالادست و پایین دست خود را توسعه و شکوفایی آن را رقم بزند.

وی افزود: این مجتمع عظیم صنعتی با پیشینه نیم قرن فعالیت خود ، همواره بومی سازی را به عنوان اولویت اصلی مورد توجه قرار داده است و به ویژه این تفکر یکی از برنامه‌های شرکت پس از انقلاب بود. پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، در تامین قطعات و تجهیزات مشکلی وجود نداشت، ولی با آغاز تحریم‌های استکبار و همچنین شروع جنگ تحمیلی، تمرکز بر روی ساخت قطعات و تجهیزات در بالادست و پایین دست آغاز شد و کارگاه‌های ساخت شرکت در تمامی بخش‌های تولید این توفیق را به دست آورد.

یزدی زاده تاکید کرد: ذوب آهن اصفهان به عنوان مادر صنعت فولاد کشور، حمایت از صاحبان ایده و سازندگان داخلی قطعات را با جدیت دنبال می‌کند. در این راستا بخشی در قالب شورای عالی تحقیقات شرکت و بخشی هم در قالب ارتباط با دانشگاهها و پذیرش پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا فعالیت می‌کنند. ضمن اینکه ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان نیز از برنامه‌های شرکت در جهت توسعه بومی سازی خارج از شرکت می‌باشد.

مدیر عامل ذوب آهن اصفهان یادآور شد: با توجه به تداوم تحریم‌های استکبار و ضرورت توسعه شرکت و افزایش رقابت در عرصه داخلی و خارجی و همچنین توان بالای کارشناسان و متخصصان داخلی، موضوع توسعه بومی سازی، یک الزام و نه یک انتخاب است. بنابراین جمیع جهات یادشده شرکت را به انجام و توسعه بومی سازی تشویق خواهد کرد.

ثبت کامنت
دیدگاه های این مطلب

درباره ما

شرکت ماشین سازی هادی با مدیریت مهندس حمیدی در سال 1362 فعالیت خود را در زمینه طراحی، ساخت و نصب ماشین آلات صنعتی، پودرهای معدنی و میکرونیزه در محدوده ی خاک های سیلیکاتی و غیرسیلیکاتی آغاز نموده و اکنون پس از گذشت سه دهه فعالیت، خرسند است که توانسته کمک های شایانی به صنعت ایران در افزایش بهره وری و کارایی داشته باشد

عضویت در خبرنامه