توسعه صنایع معدنی نیازمند مقررات زدایی و حذف قوانین دست و پاگیر تولید است

توسعه صنایع معدنی نیازمند مقررات زدایی و حذف قوانین دست و پاگیر تولید است

توسعه صنایع معدنی نیازمند مقررات زدایی و حذف قوانین دست و پاگیر تولید است

به گزارش ماشین سازی و به نقل از خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت» ، محمدرضا بهرامن در مراسم روز ملی صنعت و معدن با اشاره به وضعیت صنایع معدنی در کشور گفت: باید گفت که بخش معدن یکی از مهمترین بخش های صنعتی کشور است و اگر میخواهیم‌ به توسعه اقتصادی و رونق تولید برسیم به همکاری تمامی بخش ها نیازمندیم.

رئیس خانه معدن ایران ادامه داد: با وجود شرایط کشور و تحریم ها ما توانستیم به موفقیت های خوبی دست پیدا کنیم و آمار نیز نشان می دهد وضعیت خوبی در بخش صنایع معدنی شاهد هستیم.

 

وی افزود: روز ملی صنعت فرصت خوبی برای گفتن اهمیت جایگاه معدن در کشور است که با مدیریت جهادی و با تفکری متفاوت خواهیم توانست به مسیر پیش رو ادامه دهیم.

 

محمدرضا بهرامن گفت: ما معتقدیم وجود ظرفیت های تولیدی بالا به واسطه کمک گرفتن از توان داخلی، معضل اشتغال را برطرف و راه را برای رونق تولید هموار خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: امروز زمانی است که ضمن ارج نهادن به تلاشگران حوزه معدن باید مسیر خویش را با همکاری سران سه قوه،  به سوی جایگاه اول منطقه سوق دهیم.

 

رئیس خانه معدن گفت: ما ایرانی ها راه توسعه را انتخاب کردیم و باید برای پیشرفت بخش صنایع معدنی مدیریت درستی انجام شود تا به اهداف مدنظر خود برسیم. باید برای سرافزای ملت تلاش کنیم چرا که بخش خصوصی سرمایه ارزشمندی است و یقین داریم که دولت قدر بخش خصوصی را خواهد دانست. 

 

وی در پایان گفت : نقشه راه معدن بسیار حائز اهمیت است و باید برای رسیدن به اهداف آن تلاش های اساسی شود. مقررات زدایی و حذف قوانین دست و پاگیر مهمترین مشکلات پیش روی تولید در بخش معدنی کشور است.

ثبت کامنت
دیدگاه های این مطلب

درباره ما

شرکت ماشین سازی هادی با مدیریت مهندس حمیدی در سال 1362 فعالیت خود را در زمینه طراحی، ساخت و نصب ماشین آلات صنعتی، پودرهای معدنی و میکرونیزه در محدوده ی خاک های سیلیکاتی و غیرسیلیکاتی آغاز نموده و اکنون پس از گذشت سه دهه فعالیت، خرسند است که توانسته کمک های شایانی به صنعت ایران در افزایش بهره وری و کارایی داشته باشد

عضویت در خبرنامه