-->
فروردین
توانایی تولید بیش از 80 نوع پروفیل در شرکت ذوب آهن اصفهان/ بخش عمران کشور باید به سمت سازه های با اسکلت فلزی تغییر جهت دهد

توانایی تولید بیش از 80 نوع پروفیل در شرکت ذوب آهن اصفهان/ بخش عمران کشور باید به سمت سازه های با اسکلت فلزی تغییر جهت دهد


زمان مطالعه : 4 دقیقه

به گزارش معدن نیوز، یوسف زاده گفت: ذوب آهن اصفهان با کارنامه درخشان بیش از نیم قرن تولید محصولات فولادی مطابق با آخرین استانداردهای جهانی، ایمنی و امنیت را بر پایه شعار «با اطمینان بسازید» در جامعه نهادینه کرده است.

وی افزود: این اطمینان ثمره آزمایش های انجام شده بر روی کلیه محصولات ذوب آهن و دریافت گواهی نامه ها و استانداردهای گوناگون توسط این شرکت است و این مهم سبب شده به عنوان اولین برند معتبر صنعت فولاد در جهان از دیرباز تاکنون مطرح باشد. 

مدیر مهندسی نورد شرکت با اشاره به اینکه ذوب آهن همواره در راستای مسئولیت اجتماعی خود تولید محصولات استاندارد برای جامعه را هدف گذاری کرده است تصریح کرد: این شرکت در سال جاری با توجه به توسعه و مدرن سازی نورد 650، توانایی تولید بیش از 80 نوع پروفیل را در کل مهندسی نورد دارا است که افتخار بسیار بزرگی به شمار می رود زیرا محصولات آن اعم از انواع تیرآهن، ریل و ... امنیت و آسایش را برای کلیه بخش های جامعه به ارمغان می آورد و در ادامه نیز از خروج ارز از کشورجلوگیری می کند. در این راستا انبوه سازان، شرکت راه آهن جمهوری اسلامی و سایر مشتریان نیازهای خود را از این شرکت بر پایه اطمینان ذکر شده تامین می کنند.

 یوسف زاده که سابقه بیش از 25 سال فعالیت در مدیریت نورد شرکت را دارا است و اعتقاد دارد هیچ کارخانه ای به اندازه ذوب آهن در اجتماع ریشه دار نیست، اضافه کرد: ریل تولیدی ذوب آهن بر اساس بالاترین استاندارد های دنیا (اتحادیه اروپا) از ابتدا تاکنون تولید می شود و تا 300 کیلومتر بر ساعت ضربات، سایش و ... را تحمل می کند و امنیت مسافر و حمل کالا را در پی دارد. همچنین تولید تیرآهن بال پهن نوردی آن که به هیچ عنوان قابل مقایسه با تیر ورق نیست استحکام ساختمان را سبب می شود لذا با اطمینان می توان گفت ذوب آهن اصفهان وارد بطن جامعه شده و با آن عجین گشته است. با افتخار می گویم که این شرکت به همت کلیه کارکنان خود بهترین ها را برای جامعه تولید کرده است و این روند را ادامه می دهد.

 وی اضافه کرد: یکی از ارکان اصلی هر بنگاه اقتصادی، ارزش آفرینی است اما ذوب آهن اصفهان امنیت و رضایت مندی جامعه را به موازات ارزش آفرینی از بدو تاسیس تا کنون مد نظر قرار داده است و این روند سبب شده موفقیت های بی شماری را جاودانه نماید. 

 مدیر مهندسی نورد گفت: پروژه هات شارژ از جمله طرح های موفق ذوب آهن است که کاهش مصرف انرژی را تا حدود 25 درصد در کارخانه کلید زد، زیرا از طریق آن محصول به صورت گرم داخل کوره های نورد شارژ می شود و از اتلاف منابع و تشدید مسائل زیست محیطی جلوگیری می نماید. 

 یوسف زاده بیان کرد: پرسنل شرکت نیز بخشی از جامعه هستند و ما در قبال آنها هم مسئولیت داریم، بدین منظور برای کاهش آلودگی صوتی در بخش نورد 650، محصول بدون تماس با سطح و به صورت لیفتینگ حمل می شود این فرایند سبب شده آلودگی صوتی به میزان 70 دیسیبل کاهش یابد. 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به اقدامات زیست محیطی انجام شده پرداخت و گفت: بر پایه استانداردهای زیست محیطی که برای صنایع فولادی در نظر گرفته شده است و ذوب آهن نیز همواره به آنها عمل کرده، بر روی دودکش های کوره ها گازآنالیزر قرار دادیم که به صورت آنلاین اپراتور هر لحظه خروجی گاز دودکش را بر مبنای استانداردها تحت کنترل قرار می دهد. در کنار آن نیز از سوی مدیریت ایمنی،بهداشت و محیط زیست شرکت راستی آزمایی دوره ای انجام می گیرد و همه این اقدامات در راستای حفظ محیط زیست و توجه به شهرهای اطراف است.

 مدیر مهندسی نورد شرکت بیان کرد: محصولات ذوب آهن اصفهان در طول چرخه عمر خود، پیامد و تاثیر منفی بر جامعه و محیط ندارند. به عنوان مثال تیرآهن تولیدی در این شرکت بعد سالیان سال قابلیت استفاده دارد و این حُسنی است که سازه های اسکلت فلزی نسبت به بتنی دارا هستند و بنابراین بخش عمران کشور باید به سمت سازه های با اسکلت فلزی تغییر جهت دهد زیرا همه ما در قبال جامعه و محیط زیست و حفظ منابع کشور مسئول هستیم. 

یوسف زاده در پاسخ به این سوال که محصولات طول کوتاه چه شرایطی دارند نیز گفت: یکی از چالش هایی که با آن مواجه بودیم افزایش طول کوتاه بود که با مدرن سازی نورد 650 برطرف شد و هم اکنون از میانگین 18 درصد سالیان قبل به حدود 9 درصد رسیده است و سالانه 30 میلیارد تومان ارزش افزوده برای کارخانه در پی دارد.همچنین هزینه ای که برای این پروژه عظیم صرف شده است فقط از ناحیه همین دست آورد و طی حدود 5 سال باز می گردد.

مدیر مهندسی نورد خاطر نشان کرد: ارزش آفرینی نباید از طریق واردات حاصل شود بلکه تکیه بر توان داخل و بهره گیری از استعدادها و پتانسیل های جوانان ایرانی است که ارزش آفرینی را به معنای واقعی محقق می سازد ،توسعه را رقم می زند،هم افزایی ایجاد می کند، بهره وری را ارتقاء می بخشد، اشتغالزایی را در پی دارد، استحکام خانواده را ایجاد می کند، امنیت اجتماعی را پر رنگ تر می سازد و سرانجام جامعه ای سالم و موفق را رقم می زند.

 

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی سایت

سلام 👋

می‌تونید از طریق پیام در واتس‌اپ در اسرع وقت به پاسخ پرسشتان برسید. باتشکر از برقراری تماس با ما

شروع چت در واتس اپ
(پیام رسان ایتا)