صعود همزمان سه بازار
1397/08/07
1600
یکی از روشهای پیشبینی قیمتها، نگاه به روند گذشته آنها است. بر این اساس در این صفحه روندهای قیمتی بازارهای مهم ایران و جهان به نمایش گذاشته شدهاند. همچنین در متن مربوط به هر قسمت روند آتی قیمتها براساس شواهد موجود پیشبینی شدهاند.
بازار سهام
بازگشت سهام به مدار صعود
شاخص کل بورس تهران دیروز با رشد ۱۷۸۵ واحدی مجددا به ارتفاع ۱۸۰ هزار و ۶۲۷ واحدی بازگشت. بازده یک درصدی کل سهام طی روز گذشته در حالی رقم خورد که نماگر اصلی بازار در مدار اصلاحی اخیر ۵/ ۵ درصد از ارتفاع خود را طی ۴ روز کاری از دست داده بود. به نظر میرسد برخورد قیمت اغلب سهام به سطوح حمایتی در کنار انتشار گزارش عملکرد شرکتها برای مهرماه موجب چرخش صعودی سهام شده است. در این میان، نمادهای پتروشیمی و معدنی نقش پررنگتری در حمایت از شاخص داشتند. پالایشیها به روند نزولی خود ادامه دادند و بانکیها و بهویژه خودروییها در پایان معاملات با رشد شدید تقاضا مواجه شدند. با این حال، تداوم ارزش پایین معاملات خرد نسبت به متوسط یک ماه اخیر نشاندهنده گارد احتیاطی فعالان بورسی است که از روز پایانی هفته گذشته آغاز شد و طی دادوستدهای دیروز نیز ادامه یافت.
بازار ارز
سبقت دلار از بازارها
هر دلار آمریکا ساعت ۱۶ دیروز با جهش ۴۵۰ تومانی به نرخ ۱۴ هزار و ۴۵۰ تومان معامله شد. بهای دلار با سومین رشد متوالی طی روز گذشته و جهش ۲/ ۳ درصدی، به ارتفاعی دست یافت که در ۱۶ روز اخیر تجربه نکرده بود. چنان که انتظار میرفت تلاطم در بازار ارز به دلیل قرارگرفتن در آستانه تحریمهای نفتی آمریکا علیه ایران افزایش یافته و فعالیتهای سفتهبازانه یک بار دیگر به نیروی محرکه اصلی برای رشد ارزش دلار تبدیل شده است. بازار ارز از هجدهم مهرماه با حضور جدی بازارساز ارزی و گشایش مجراهای عرضه اسکناس فضای نسبتا آرامی را تجربه کرد. اما از انتهای هفته قبل و با نزدیکشدن به دور دوم تحریمها مجددا شاهد افزایش دامنه نوسان قیمتها هستیم که انتظار میرود آثار هیجانی این روند با تمهیدات سیاستگذار محدود شود.
بازار سکه
کمواکنشی سکه به دلار
هر سکه طرح جدید ساعت 16 دیروز با رشد 70 هزار تومانی به قیمت 4 میلیون و 500 هزار تومان رسید و به بالای سقف 15 روز اخیر برآمد. اگر چه سکه در 3 روز کاری گذشته همسو با حرکت صعودی دلار رشد کرد اما نکته جالب توجه این است که تناسب تغییرات این دو بازار یکسان نیست. این معادله در رشد دلار و سکه طی دادوستدهای دیروز نیز انعکاس یافت. به این ترتیب، در روزی که ارزش دلار بیش از 3 درصد افزایش یافت، بهای سکه به رشد 5/ 1 درصدی بسنده کرد. چنان که پیش از این نیز عنوان شد، آزادی عمل سکهبازان در بروز واگرایی قیمتها در این بازار بیتاثیر نیست. موضوعی که در چند روز اخیر با افزایش دامنه نوسان بهای طلای جهانی بروز و ظهور بیشتری یافت.
بازار طلای جهانی
چشم انداز صعودی فلز زرد
بهای هر اونس طلای جهانی ضمن افزایش 6/ 0 درصدی طی هفته قبل، چهارمین صعود هفتگی را ثبت کرد و به سطح 6/ 1233 دلار رسید. عملکرد ناامیدکننده شرکتهای بزرگ والاستریت در پایان هفته گذشته و سرایت بدبینی به دیگر بازارها نقش تعیینکنندهای در خروج سرمایهها از سهام و حرکت به سمت طلا و دیگر داراییهای امن داشت. شاخص کل سهام جهانی که نمایندهای از عملکرد 85 درصد از ارزش سهام شرکتهای جهان است، با افت ۱۴ درصدی از اوج خود در ابتدای سال جاری میلادی، طولانیترین اصلاح هفتگی را طی ۵ سال اخیر ثبت کرده است. برآیند این نشانهها حاکی از خروج قابلتوجه سرمایهها به سمت داراییهای امن، از جمله طلا و اوراق خزانه آمریکاست. در همین چشمانداز، حدود دوسوم کارشناسان و سرمایهگذاران شرکتکننده در نظرسنجی سایت کیتکو هم روندی صعودی برای فلز زرد در هفته پیشرو پیشبینی کردهاند.
بازار اوراق مسکن
تلاطم اوراق در رکود تورمی
اوراق تسهیلات مسکن اسفند ۹۵، دیروز ضمن نوسان پردامنه، در نهایت با رشد ۳/ ۲ درصدی به قیمت ۵۹ هزار و ۳۱۰ تومان معامله شدند. در ابتدای معاملات دیروز شاهد تحرکات مثبت در اکثر سررسیدهای این بازار و افزایش فاصله قیمت اوراق از کف ۵۵ ماهه بودیم. با این حال، این روند پایدار نماند و قیمتها در نیمه دوم معاملات تحت فشار عرضه با اصلاح نسبتا محسوس مواجه شدند. افزایش دامنه نوسان قیمت اوراق در حالی رقم خورد که متوسط قیمت مسکن در تهران براساس آخرین گزارش بانک مرکزی برای مهرماه، ۸۳ درصد در مقیاس سالانه افزایش یافته و تعداد معاملات نیز در همین بازه زمانی ۳۲ درصد کم شده است. در عین حال، رشد ۴/ ۶ درصدی متوسط قیمت در مهرماه نسبت به شهریور در حالی رقم خورد که تعداد معاملات ۵/ ۹ درصد ریزش داشت.
بازار نفت
نفت تحت فشار نیروهای متقابل
هر بشکه نفت خام آمریکا با افت 5/ 2 درصدی طی هفته قبل به قیمت 6/ 67 دلار رسید. فشارها بر صدور نفت ایران همچنان مهمترین عامل حمایت از بهای نفت است اما صادرکنندگان بزرگ از جمله عربستان و روسیه بر سر آنند تا از مجرای افزایش تولید نوسان قیمتها را محدود کنند. وزیر نفت عربستان بهرغم سیگنال کاهش تولید اوپک، طی اظهاراتی در هفته قبل از حضور موثر برای برقراری تعادل در بازار گفت. وزیر انرژی روسیه نیز روز شنبه با اشاره به مخاطرات کمبود عرضه در بازار اعلام کرد، دلیلی برای تثبیت یا کاهش سطح تولید وجود ندارد. از طرفی، افزایش فعالیت شمار دکلهای نفتی آمریکا برای سومین هفته پیدرپی نشانهای از افزایش عرضه در بازار است که در کنار افزایش پیوسته موجودیهای نفت آمریکا در ۵ هفته اخیر عامل فشار بر قیمتها ارزیابی میشوند.
برچسب ها :
ماشین سازی هادی
machinery hadi
industrial
پودر های معدنی
میکرونیزه
آسیاب گوگرد
صنعتی
صنعت ایران
ماشین سازی در ایران
آسیاب ریموند
آسیاب گوگرد صنعتی
خط آهک هیدراته
gcc
pcc
خط خردایش
خط جیگ آبی
برج پاشش
خط تولید گچ
سیستم انتقال مواد
الواتور های تسمه ای
زنجیری
مارپیچ
نوار حلزونی
نوار نقاله
فن سانترفیوژ
گواهی بالانس
کیسه پر کن
توزین مکانیکی
دیجیتال
تلرانس
غبارگیر خشک
bag filter
بگ فیلتر
خیس
غبارگیر آبی
برج پاشش
تاییدیه محیط زیست
سیکلون
ذرات
غبار
آلودگی
محیط زیست
فیدر
سرتاسی
لغزشی
روتاری والو
تغذیه
خط بالمیل
سپراتور
raymond
کلوخه
پودر
بسته بندی
غربال
اتوماتیک
متضمن
منظم
روغن و برق
کانی
بنتونیت
باریت
جیلسونایت
گیلسونایت
سلیگافلور
الوژیت
منگنز
هماتیت
مگنت
هایدنس
کربنات
لایمستون
hopper
fan raymond
cyclone
bag filter
screw
bucket elevator
bag packing division
connection pipe
چینی
گارانتی
جیگ
jigging
مکانیزم
جدایش
نوسان
باردهی
نحوه تخلیه
سرریز
ته ریز
کارایی
عملیات
کنترل سیستم
سرند
نگهداری
ماده معدنی
مخزن
hutch
نوسان
مکانیزم
پیستون
دیافراگم
هوای فشرده
حرکت موجی
تنظیم جریان
خوراک دهی
bendelari
کانی سنگین
عیارسازی
رسوبات آبرفتی
آسیاب آهک
lime mill
پخت آهک
روش سنتی
کوره های ابرهات
فرهاکس
دوار
هیدراته
هیدراتور
گرمازا
سپراتور
هوایی
آسیاب مرتز
دوار
پیش گرمکن
بسترسیال
گاز
مایع
جامد
فن
fan فن
سانترفیوژ
دینامیک
سیال
بی صدا بودن
silent
تهویه مطبوع
سطح مقطع
توزیع هوا
پاسکال
دبی
یاتاقان
sn
واسکازین
غبارگیر خشک
صنایع
کاشی
چینی
سیمان
فولاد
هودها
غبارخیز
شناور
سیال
فشار منفی
محفظه اصلی
اتاق کثیف
الیاف
تمیزکاری
شیر های برقی
ونتوری
موج ضربه
اگزوز
مایعات
پاک کننده
راندمان
جداسازی
رطوبت زن
اسکرابر
scrubber
سیکلون
cyclone
کم اصطحلاک ترین
متحرک سازی
هلیکال
سپراتور
کلاسیفایر
separator
دانه بندی
آلپین
سیکل هوایی
handling
نوار نقاله
belt conveyors
لاستیکی
زنجیری
رولیکی
الواتور
elvator
پودر های دانه ایی
کلوخه ای
لوله ای
مارپیچ
فیدر
feeder
خط خردایش
تغذیه کل
استهلاک
سرتاسی
روتاری والو
شاتونی
نواری
تغذیه
ویبراتور
vibrator
موتوژن
سیلو
هاپر
مخزن
تخلیه روانتر
آستری
لاینر
پیچ
جامبوپرکن
fill jumbo
بیگ بگ
جک
پنوماتیک
سکوی توزیع
موتد
گردوخاک
کیسه پرکن
bag packing division
مکانیکی
دیجیتال
تلرانس
کارخانجات
پودر
معدن
معادن باریت
معادن فلدسپات
معادن بنتونیت
معادن آهک
معادن فیروزه
معادن آهن
تک شیره
دو شیره
چهارشیره
توزین و دسته بندی
اتوماتیک
مکانیزه
ریزش بار
شرکت قند
کم انرژی ترین
استهلاک پایین
سهولت
تعمیر
نگهداری
آسیاب گوگرد
sulfer mill
فضای کم
ظرفیت بالا
گاز اکسیژن
تزریق گاز
سوخت کک
جداره
کشاورزی
تبدیل کلوخه
پودر
دانه بندی
خط خردایش
مس