به گزارش معدن نیوز، این پروژه شامل ساخت یک کارخانه فولاد جدید و ارتقا ظرفیت فولاد اسار بین 12 تا 15 میلیون تن با مجموع سرمایه گذاری 800 میلیارد روپیه است.
در فاز نخست، یک کوره کک جدید با ظرفیت اسمی 1.35 میلیون تن، یک کارخانه کنسانتره سازی به ظرفیت 1.7 میلیون تن، یک دستگاه ریخته گری اسلب با یک میلیون تن ظرفیت، یک واحد فرآوری کنسانتره آهن به ظرفیت 6 میلیون تن و یک واحد فراوری گندله ساخته خواهد شد و در مرحله بعد آرسلورمیتال یک کوره کک دیگر به ظرفیت 1.2 میلیون تن، یک کوره بلند به ظرفیت 4 میلیون تن و یک کوره اکسیژن سوز به ظرفیت 5.2 میلیون تن به مجموعه مذکور اضافه خواهد شد. ظریت تولید سالانه واحد تا سال 2024 به 8.5 میلیون تن خواهد رسید.
علاوه بر این، یک کارخانه جدید کوره القایی در بندر Paradip ساخته خواهد شد و این کارخانه آهن اسفنجی را برای پر کردن خلا تقاضای مواد اولیه برای کارخانه های فولادی جدید که قرار است در سال های 2021 تا 2022 راه اندازی شوند، فراهم می آورد.
حفظ کره زمین و محیط زیست ماموریت ماست
ریموند Raymond از جمله دستگاه های میکرونیزه ای می باشد که برای میکرونیزه کردن مواد استفاده می شود. با طراحی صحیح و انتخاب پاندول و غلطکهای مناسب میتوان به بازدهی بالا و مناسبی رسید.
اسکرابر