به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست داریوش اسماعیلی رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران در نشستی خبری با اصحاب رسانه با بیان مطلب فوق خاطرنشان کرد: قرار است سازمان های استانی این تشکیلات به عنوان نمایندگان وزارت صنعت به ایفای وظیفه در ارتباط با طرح های مزبور داشته باشند.
وی گفت: تولیدات پارسال ضمن حفظ اشتغال در این بخش، نقش بسزایی در صرفه جویی ارزی داشت که مانع از هزینه ارزی شد.
وی افزود: آمار ها گویای این است که بیش از ۳۸ هزار متخصص به عضویت این سازمان درآمده و تعداد ۱۶ هزار و ۱۶۴ مورد ارجاع کار در سال ۹۷ داشته که بیشترین آن مربوط به استان زنجان با یک هزار و ۸۴۰ مورد بود.
وی تصریح کرد: شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن در دوره کنونی یک برنامه ۶ ساله را در دستور کار دارد که سه محور اصلی در این چارچوب دنبال خواهد کرد، نخست صیانت از معادن و مواد معدنی، دوم هوشمند سازی فعالیت این بخش و سوم تلاش برای جذب سرمایه گذار دربخش معدن و صنایع معدنی است.
اسماعیلی گفت: ارتقای سطح سازمان نظام مهندسی معدن در این دوره به عنوان دغدغه اصلی است، زیرا جایگاه این سازمان بسیار بالاتر از شرایط فعلی است.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران ضمن یادآوری اینکه ذخایر معدنی کشور تجدید ناپذیرند، گفت: نحوه برداشت مواد معدنی باید بگونه ای باشد که این ذخیره خدادادی بین نسل ها حفظ شود و از آن بتوان سالیان سال بهره گیری شود.
وی ابراز امیدواری کرد: استفاده از مسئولان فنی اکتشاف، استخراج که از اعضای سازمان نظام مهندسی معدن محسوب می شوند، بتوانند در چارچوب شیوه برداشت اصولی و صحیح معادن نقش خود را ایفا کنند.
وی سرعت واگذاریهای پهنه های معدنی را کند دانست و اضافه کرد: شیوه واگذاریها قابل قبول نیست و باید به این مهم تسریع بخشید.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران با بیان اینکه روزهای ۲۱ و ۲۲ خرداد ماه جاری اجلاس هیئت عمومی سال ۹۸ این سازمان در مازنداران برگزار می شود، گفت: قرار است در این اجلاس با برگزاری انتخابات از بین اعضای سازمان یک نفر در رشته معدن برگزیده و تعداد 11 نفر شورای مرکزی این سازمان تکمیل می شود.
وی تصریح کرد: تفویض اختیاراتی که در حوزه عملکردی سازمان نظام مهندسی معدن است از سوی وزارت صنعت، نقش موثری در ارتقای روند بهره برداری از معادن کشور به دنبال دارد