-->
1دی
معادن متروکه شرق کردستان بیشترین ظرفیت تبدیل به مجموعه گردشگری را دارند

معادن متروکه شرق کردستان بیشترین ظرفیت تبدیل به مجموعه گردشگری را دارند


زمان مطالعه : 4 دقیقه

آرمان وطن دوست اظهار کرد: با قرارگیری معادنی در طرح ۷۵۰ هکتار سد ورودی بانه و عدم امکان ادامه فعالیت معدنی آنها، پیشنهاد تبدیل آنها را به مکان گردشگری را داده ایم.

وی افزود: در شهرستان دهگلان هم با توجه به اعتراض های مردم نسبت به توسعه برخی از معادن، درخواست تبدیل آنها را به مکان گردشگری را به ما داده اند و در حال انجام بررسی های اولیه هستیم.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان ادامه داد: در دنیا مرسوم شده که معادن متروکه ای که دیگر امکان توسعه آنها وجود ندارد به مجموعه گردشگری تبدیل می شوند.

در دنیا مرسوم شده که معادن متروکه ای که دیگر امکان توسعه آنها وجود ندارد به مجموعه گردشگری تبدیل می شوندبه گفته وطن دوست معادن شهرستان های قروه و دهگلان دارای بیشترین جاذبه گردشگری هستند و در صورت اجرای این مهم، اگر تا دیروز منابع طبیعی و محیط زیست به واسطه فعالیت معادن از بین می‌رفت، اکنون احیا و به کانون توجه گردشگران تبدیل می شود.

وی یادآور شد: یکی از اولویت های ما در حوزه گردشگری، تبدیل معادن خارج از چرخه برداشت به مکان گردشگری است و در جلسه ای که با دستگاه های مرتبط داشتیم قرار شده آماری از معادن متروکه و پراکندگی آنها در سطح استان را در اختیار ما قرار دهند.

بی شک برای جذب گردشگران نیاز به توسعه زیرساخت های گردشگری هم چون راه دسترسی، اقامتگاه ها و مراکز خدماتی و رفاهی است لذا امید می رود با برنامه ریزی و سرمایه گذاری در توسعه زیرساخت ها از ظرفیت معادن متروکه و فعال دارای جاذبه گردشگری در راستای حفظ محیط زیست، ایجاد اشتغال و درآمد بهره گرفته شود.

گردشگری معادن فقط مختص معادن متروکه نیست بلکه نحوه استخراج برخی از مواد معدنی هم چون طلا برای بسیاری از مردم هیجان انگیز است

 

 

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی سایت

سلام 👋

می‌تونید از طریق پیام در واتس‌اپ در اسرع وقت به پاسخ پرسشتان برسید. باتشکر از برقراری تماس با ما

شروع چت در واتس اپ
(پیام رسان ایتا)