-->
ناظمی:مدیر استاندارد روابط عمومی

ناظمی:مدیر استاندارد روابط عمومی

دنیای معدن - غلامرضا فروغی نیااولین بار در مناقشه برای واگذاری سهام فولاد اکسین با او آشنا شدم.

بیشتر بخوانید
مپنا هم ابهام نحوه واگذاری و ارزش دو بلوک آلومینیوم المهدی و هرمزال را رفع نکرد

مپنا هم ابهام نحوه واگذاری و ارزش دو بلوک آلومینیوم المهدی و هرمزال را رفع نکرد

دنیای معدن - شرکت مپنا درباره مالکیت ۷۷.۲۲ درصد سهام آلومینیوم المهدی و ۱۰۰ درصدی طرح هرمزال توضیحی کوتاه داد و با توقف نماد روبرو شد اما منجر به رفع ابهام از نحوه واگذاری و ارزش دو بلوک نشد.

بیشتر بخوانید
رشد 8 درصدی تولید شمش فولاد ارفع در 10 ماهه امسال/ فروش ارفع 20 درصد افزایش یافت/ هر کیلوگرم شمش ارفع در بازار داخل بیش از 2900 تومان فروخته شد

رشد 8 درصدی تولید شمش فولاد ارفع در 10 ماهه امسال/ فروش ارفع 20 درصد افزایش یافت/ هر کیلوگرم شمش ارفع در بازار داخل بیش از 2900 تومان فروخته شد

پایگاه خبری معدن نیوز - فولاد ارفع گزارش 10 ماهه خود را منتشر کرد که براساس این گزارش به تولید 713 هزار تنی شمش فولاد دست یافت که 8.2 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشتر است.

بیشتر بخوانید
تار و مار منابع با یارانه کور

تار و مار منابع با یارانه کور

دنیای اقتصاد : دنیای اقتصاد: سازمان برنامه و بودجه در یک گزارش کارشناسی، چالش‌های اساسی نابرابری درآمدی در کشور را زیر ذره‌بین قرار داده است. داده‌های فصل اول گزارش مبانی اقتصادی اجتماعی لایحه بودجه سال ۹۸ درخصوص مساله توزیع درآمد و رفاه اجتماعی نشان می‌دهد، سیستم حمایتی فعلی از کارآیی لازم برخوردار نیست. مهم‌ترین چالشی که ازسوی کارشناسان سازمان برنامه و بودجه مورد توجه قرار گرفته است، وجود فساد و رانت در تخصیص دستوری منابع است که نه‌تنها چهره نابرابری را تخفیف نداده، بلکه عملا منجر به ارائه تصویری خشن‌تر از شکاف توزیع درآمد در جامعه شده است. برای اثبات این ادعا می‌توان از ۳ قرینه بهره گرفت. نخست آنکه با وجود تخصیص منابع هنگفت در بودجه‌های سنواتی برای تعدیل شکاف درآمدی و توزیع یارانه‌های آشکار و پنهان، نه‌تنها این هدف تامین نشده، بلکه بر شدت آن افزوده نیز شده است؛ چراکه مطابق داده‌های رسمی در طول دهه ۹۰، ضریب جینی از سال ۹۲ روند افزایشی را پیش گرفته است. قرینه دوم این است که اعطای یارانه‌ها به نظر بیشتر از آنکه در حمایت از اقشار ضعیف باشد، به نفع اقشار برخوردار تمام شده است.

بیشتر بخوانید
شکست سیاست فیلترینگ

شکست سیاست فیلترینگ

دنیای اقتصاد : رئیس‌جمهور: «باید قبول کنیم که اشتباه کردیم. فکر کردیم اگر امکانی فیلتر شد، همه به آن گوش می‌کنند. اما پس از فیلتر هر امکانی، فیلترشکن آن ایجاد شد و هرچه تلاش کردیم به‌طور روزانه فیلترشکن‌های جدید ارائه شد و در نتیجه، زیان و آسیبی که به‌ویژه به جوانان و فرزندان ما از ناحیه استفاده از فیلترشکن‌ها وارد شد، بیشتر از قبل بود.»

بیشتر بخوانید
سناریوی اصلی برای بنزین

سناریوی اصلی برای بنزین

دنیای‌اقتصاد : هیات رئیسه مجلس طرح برخی نمایندگان درخصوص «سهمیه‌بندی بنزین» را اعلام وصول کرد. طرح ارائه‌شده بر «توزیع عادلانه یارانه بنزین» مبتنی است و براساس آن، روزانه مقدار مشخصی سهمیه بنزین به هر فرد جامعه با قیمت یارانه‌ای اختصاص می‎یابد. افرادی که مصرف‌کننده همه سهمیه اختصاص یافته خود نیستند، می‌توانند آن را به افرادی که بیش از سهمیه اختصاص‌یافته بنزین مصرف می‌کنند، با قیمت آزاد به فروش برسانند. این طرح بعد از اعلام وصول به کمیسیون انرژی مجلس فرستاده می‌شود و در صورت تایید کلیات به صحن علنی مجلس برده خواهد شد.

بیشتر بخوانید
آزادی از سرمایه‌داری دولتی

آزادی از سرمایه‌داری دولتی

دنیای اقتصاد : ابتدای دهه ۹۰ برای اقتصاد آلمان یک نقطه عطف محسوب می‌شود. نقطه‌ زمانی که در آن با تغییر ریل حرکت قطار اقتصاد آلمان وضعیت معیشتی مردم به شکل قابل توجهی بهبود یافت و اقتصاد آلمان متحد در یک بازه کوتاه به قدرتمندترین اقتصاد اروپا تبدیل شد. قبل از این دوره، اقتصاد سمت شرقی دیوار برلین به حدی بی‌روح و مات بود که کمتر کسی فرجام آن را غیر از فروپاشی پیش‌بینی می‌کرد. دولت بر تمام صنایع سایه افکنده بود و مجال شکوفایی درون‌زا به اقتصاد نمی‌داد. خانواده‌های نقره‌ای و اشرافیان موروثی در دل این نظام سرمایه‌داری دولتی، دهه‌ها ریشه دوانده و اقتصاد را به لبه پرتگاه نزدیک کرده بودند؛ به‌طوری‌که رفاه عموم جامعه زیر پای نظام سرمایه‌داری دولتی و گروه اقلیت له می‌شد. اما این داستان تلخ با تغییر نظام متمرکز دولتی به نظام مبتنی بر رقابت در ابتدای دهه ۱۹۹۰ تمام شد. با تاسیس هلدینگ دولتی «تروی‌هند» و انتقال مالکیت تمام شرکت‌های دولتی در یک دوره گذار، اقتصاد از بند سرمایه‌داری دولتی آزاد شد. «دنیای اقتصاد» با بررسی تجربه آلمان شرقی نشان داده اقتصاد این کشور در جریان خصوصی‌سازی چگونه توانست از یک‌سو بر سیطره خانواده‌های نقره‌ای بر صنایع آلمان پایان دهد و از سوی دیگر با مصون‌سازی صنایع واگذارشده در برابر اعمال نفوذ خانواده‌های نقره‌ای کار را به کاردان بسپارد.

بیشتر بخوانید
چرخش معاملات بالا‌دست مسکن

چرخش معاملات بالا‌دست مسکن

دنیای اقتصاد : حجم خرید و فروش اوراق تسهیلات مسکن - بازار بالادست معاملات ملک - در دی‌ماه ۱۶ درصد نسبت به آخرین ماه پاییز افزایش پیدا کرد و دومین ماه صعودی برای بازار معاملات امتیاز وام مسکن رقم خورد. درباره این چرخش، احتمالاتی مطرح است که «آماده‌باش خریداران شب عید بازار مسکن تهران» و همچنین «جنب‌وجوش بازار املاک در شهرهایی که وام اوراق هنوز کارآمدی خود را از دست نداده است»، از جمله علل رشد زمستانی معاملات در این بازار می‌تواند باشد. قیمت اوراق در کانال حداقلی است.

بیشتر بخوانید

پشتیبانی سایت

سلام 👋

می‌تونید از طریق پیام در واتس‌اپ در اسرع وقت به پاسخ پرسشتان برسید. باتشکر از برقراری تماس با ما

شروع چت در واتس اپ
(پیام رسان ایتا)