بارگذاری مگامدول شهید خرازی فولاد مبارکه با کاتالیست های ایرانی آغاز شد
1397/08/06
864
به گزارش معدن نیوز، حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در بازدید از عملیات اورهال واحد شهید خرازی با بیان اینکه ماموریت فولاد مبارکه استفاده از کالای باکیفیت و با حداکثر توان ایرانی است گفت: کاتالیست یکی از کالاهای استراتژیک در تولید فولاد است که در سال های گذشته استفاده از کالای ایرانی در هیئت مدیره فولاد مبارکه به تصویب رسید و بهره گیری از این کالای بومی ایرانی در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: بسیار خوشحالیم که کاتالیست های ایرانی مورد تایید کارشناسان کارخانه در خط تولید مصرف می شود.
هدف از بومی سازی کاتالیست به حداقل رساندن وابستگی مجموعه های فولادی به واردات است
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران که برای نخستین بار استفاده از کاتالیست های ایرانی را در صنعت فولاد مطرح کرد درخصوص بارگذاری از پنجمین ریفرمر و اولین مگامدول فولاد مبارکه در واحد خرازی با کاتالیست های شرکت نفت و گاز سرو با بیان اینکه فولاد مبارکه در زمینه های کاری خود همواره بومی سازی تجهیزات، قطعات یدکی و مواد اولیه را داشته و این یکی از سیاست های فولاد مبارکه بوده و تعریف شده است گفت: هدف از این اقدام و این استراتژی این بود که وابستگی این مجموعه بزرگ فولادی را به حداقل برسانیم.
وی افزود: یکی از مواد اولیه هایی که به جهت تامین، حساس بوده و به واسطه محدودیت تولیدکنندگان در دنیا، انحصاری محسوب می شد کاتالیست بود از اینرو فولاد مبارکه چون استفاده از تولیدات داخلی را در اولویت قرار داده لذا در مورد کاتالیست و سایر قطعات یدکی و تجهیزات، تولیدکنندگان را حمایت کرده تا به کیفیت مطلوب برسند. به همین منظور برای نخستین بار در سال 1392 استفاده از کاتالیست های شرکت نفت و گاز سرو را در دستور کار قرار دادیم و پس از اعتمادی که از سوی این شرکت صورت گرفت امروز شاهد بارگذاری پنجمین ریفرمر هستیم.
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ادامه داد: البته استفاده از کاتالیست ساخت داخل در ابتدا با مقدار کم در یکی از لوله های ریفرمر آغاز و بعد از مدتی عملکرد ارزیابی شد که به جهت مطلوب بودن عملکرد و رفع ایرادات جزئی و بهینه کردن عملکرد، دامنه کار را گسترش داده و در نهایت یک ریفرمر به طور کامل با این محصولات تغذیه شد و بعد از گذشت مدتی از تست، وقتی محرز شد که این محصول قابلیت رقابت با نمونه خارجی را دارد همه واحدها از کاتالیست داخلی در حال استفاده هستند که به سایر واحدها نیز پیشنهاد شد تا از این محصولات استفاده کنند.
سبحانی با بیان اینکه با بومی سازی کاتالیست، بند دیگری از وابستگی قطع شد و خودکفا شدیم گفت: تا پیش از این شاهد بودیم که تامین کنندگان خارجی به واسطه انحصار قیمت های بالایی را برای محصول خود پیشنهاد می دادند و به نوعی دامپینگ ایجاد کرده و باج خواهی می کرد. آنچه مسلم است این است که کالایی که در ایران امکان تولید پیدا می کند طرف های خارجی قیمت های خود را کاهش خواهند داد.
وی تصریح کرد: وظیفه هر ایرانی است که از تولید داخلی حمایت نماید تا تولید توسعه یابد.
برچسب ها :
ماشین سازی هادی
machinery hadi
industrial
پودر های معدنی
میکرونیزه
آسیاب گوگرد
صنعتی
صنعت ایران
ماشین سازی در ایران
آسیاب ریموند
آسیاب گوگرد صنعتی
خط آهک هیدراته
gcc
pcc
خط خردایش
خط جیگ آبی
برج پاشش
خط تولید گچ
سیستم انتقال مواد
الواتور های تسمه ای
زنجیری
مارپیچ
نوار حلزونی
نوار نقاله
فن سانترفیوژ
گواهی بالانس
کیسه پر کن
توزین مکانیکی
دیجیتال
تلرانس
غبارگیر خشک
bag filter
بگ فیلتر
خیس
غبارگیر آبی
برج پاشش
تاییدیه محیط زیست
سیکلون
ذرات
غبار
آلودگی
محیط زیست
فیدر
سرتاسی
لغزشی
روتاری والو
تغذیه
خط بالمیل
سپراتور
raymond
کلوخه
پودر
بسته بندی
غربال
اتوماتیک
متضمن
منظم
روغن و برق
کانی
بنتونیت
باریت
جیلسونایت
گیلسونایت
سلیگافلور
الوژیت
منگنز
هماتیت
مگنت
هایدنس
کربنات
لایمستون
hopper
fan raymond
cyclone
bag filter
screw
bucket elevator
bag packing division
connection pipe
چینی
گارانتی
جیگ
jigging
مکانیزم
جدایش
نوسان
باردهی
نحوه تخلیه
سرریز
ته ریز
کارایی
عملیات
کنترل سیستم
سرند
نگهداری
ماده معدنی
مخزن
hutch
نوسان
مکانیزم
پیستون
دیافراگم
هوای فشرده
حرکت موجی
تنظیم جریان
خوراک دهی
bendelari
کانی سنگین
عیارسازی
رسوبات آبرفتی
آسیاب آهک
lime mill
پخت آهک
روش سنتی
کوره های ابرهات
فرهاکس
دوار
هیدراته
هیدراتور
گرمازا
سپراتور
هوایی
آسیاب مرتز
دوار
پیش گرمکن
بسترسیال
گاز
مایع
جامد
فن
fan فن
سانترفیوژ
دینامیک
سیال
بی صدا بودن
silent
تهویه مطبوع
سطح مقطع
توزیع هوا
پاسکال
دبی
یاتاقان
sn
واسکازین
غبارگیر خشک
صنایع
کاشی
چینی
سیمان
فولاد
هودها
غبارخیز
شناور
سیال
فشار منفی
محفظه اصلی
اتاق کثیف
الیاف
تمیزکاری
شیر های برقی
ونتوری
موج ضربه
اگزوز
مایعات
پاک کننده
راندمان
جداسازی
رطوبت زن
اسکرابر
scrubber
سیکلون
cyclone
کم اصطحلاک ترین
متحرک سازی
هلیکال
سپراتور
کلاسیفایر
separator
دانه بندی
آلپین
سیکل هوایی
handling
نوار نقاله
belt conveyors
لاستیکی
زنجیری
رولیکی
الواتور
elvator
پودر های دانه ایی
کلوخه ای
لوله ای
مارپیچ
فیدر
feeder
خط خردایش
تغذیه کل
استهلاک
سرتاسی
روتاری والو
شاتونی
نواری
تغذیه
ویبراتور
vibrator
موتوژن
سیلو
هاپر
مخزن
تخلیه روانتر
آستری
لاینر
پیچ
جامبوپرکن
fill jumbo
بیگ بگ
جک
پنوماتیک
سکوی توزیع
موتد
گردوخاک
کیسه پرکن
bag packing division
مکانیکی
دیجیتال
تلرانس
کارخانجات
پودر
معدن
معادن باریت
معادن فلدسپات
معادن بنتونیت
معادن آهک
معادن فیروزه
معادن آهن
تک شیره
دو شیره
چهارشیره
توزین و دسته بندی
اتوماتیک
مکانیزه
ریزش بار
شرکت قند
کم انرژی ترین
استهلاک پایین
سهولت
تعمیر
نگهداری
آسیاب گوگرد
sulfer mill
فضای کم
ظرفیت بالا
گاز اکسیژن
تزریق گاز
سوخت کک
جداره
کشاورزی
تبدیل کلوخه
پودر
دانه بندی