-->
شهریور
حجم صادرات صنایع کوچک کشور ۱۵ درصد افزایش یافت

حجم صادرات صنایع کوچک کشور ۱۵ درصد افزایش یافت


زمان مطالعه : 4 دقیقه

به گزارش ایلنا از وزارت صمت، محسن صالحی‌ نیا گفت: امروز تولید ما در بازار داخلی و خارجی از اقبال خوبی برخوردار است و بعید به‌نظر می‌رسد که دیگر مشکل فروش داشته باشیم، بلکه بیشتر مشکلات مربوط به تأمین مواد اولیه و نقدینگی برای گردش کار است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه کرد: تلاش مضاعف همه کسانی که در بخش‌های سیاست گذاری و قانون گذاری حضور دارند در سال رونق تولید می‌تواند عامل افزایش اعتماد، مشارکت و انگیزه واحدهای تولیدی، صاحبان صنعت و فعالان اقتصادی شود.

صالحی‌نیا در ادامه اظهار داشت: بیش از ۴۴ هزار واحد تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری در ۸۴۰ شهرک‌ و ناحیه‌ صنعتی کشور مستقر هستند و در این میان ۲۱ درصد آن‌ها به علت‌های گوناگون راکد شدند.

وی بحث سرمایه در گردش، نبود فنآوری مورد نیاز، تأمین مواد اولیه، بازار فروش و اختلاف بهره‌برداران را از جمله علت‌های این میزان رکود برشمرد و عنوان کرد: به‌روز رسانی شرایط واحدهای راکد و فعال کردن آن‌ها جزء اولویت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: برنامه این وزارتخانه در سال جاری بازگرداندن دوباره یک هزار و ۴۰۰ واحد راکد به چرخه تولید است و بر اساس جمع‌آوری داده‌های گوناگون از آمار ثبت شده در سامانه‌ها توسط استان‌ها، تا کنون نزدیک به ۶۴۰ واحد به چرخه تولید بازگشته‌اند.

صالحی‌نیا در ادامه خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تلاش داریم شرایط را برای فعال‌ سازی سایر واحدها نیز فراهم کنیم که البته ممکن است به دلیل‌های گوناگون، همچنان برخی از آن‌ها با مشکلاتی روبه‌رو شوند که نسبت به رسیدگی در کارگروه رفع موانع تولید اقدام خواهد شد.

وی با اشاره به لزوم کمک از منابع داخلی بانک‌ها یادآور شد: پرداخت تسهیلات و اعتبارات رونق تولید و نوسازی صنایع و سرمایه در گردش برای تکمیل طرح و خرید ماشین‌آلات نیز پرداخت می‌شود تا بتوانیم ۴۰ درصد از کل تسهیلات این بخش‌ها را پرداخت کنیم.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزود: گرچه تسهیلات پرداختی به محدوده ۳۰ درصد رسیده، اما تأکید رئیس جمهوری و وزیر صنعت، معدن و تجارت رسیدن ضریب این پرداخت‌ها به ۴۰ درصد است تا بتوانیم هدف‌های تولید، پیشرفت، نوسازی و بهسازی صنایع را محقق کنیم.

صالحی‌نیا اضافه کرد: با تعامل و پشتیبانی بانک‌های استان اصفهان همگام با تلاش سایر استان‌ها در مورد پرداخت تسهیلات برای رونق تولید واحدهای صنعتی، می‌توان مشکلاتی مانند تسویه بدهی‌های پیشین، کافی نبودن سرمایه و نداشتن توانایی تأمین نقدینگی بر اساس نیاز خط تولید را پوشش داد تا شاهد شور و نشاط اقتصادی در کشور باشیم.

دیدگاه های این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی سایت

سلام 👋

می‌تونید از طریق پیام در واتس‌اپ در اسرع وقت به پاسخ پرسشتان برسید. باتشکر از برقراری تماس با ما

شروع چت در واتس اپ
(پیام رسان ایتا)